De Camping

De camping is gelegen in midden Drenthe, op een steenworp afstand vanaf het gezellige dorp Westerbork. Hier geniet u van het echte Drentse landschap met oude bossen, groene weilanden en prachtige heidevelden. Op camping De Stroetenhof staan begrippen als rust en ruimte hoog in het vaandel. Een gemoedelijke en gastvrije sfeer zorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie.

De camping heeft 15 riante staanplaatsen voor caravans, tenten en campers op een autovrij terrein. Alle plekken zijn voorzien van elektra, een wateraansluiting / tappunt en een vuilwaterafvoer. De camping is voorzien van drainage dus geen plassen of wateroverlast. Ook is er draadloos internet aanwezig (WiFi). Voor de kinderen bevinden zich speeltoestellen en een zandbak centraal op het veld. Het sanitair is ruim en netjes verzorgd. Verder is er een wasmachine en een overdekte afwasplaats, een recreatieruimte en een overdekte fietsenstalling.

De beheerders van de camping zijn vanaf 1 november 2022 Diana (mob nr 0655997029) en Mark (mob nr 0655713114).

De vorige beheerders, Gosia en Bert, bedanken alle gasten die zij in de loop van hun beheerperiode mochten ontvangen voor het aandoen van de camping en de positieve instelling die zij over het algemeen hadden.

Duurzame projecten

Er is in 2016 een zonnepaneel systeem geplaatst voor de opwekking van electriciteit en de opbrengst hiervan is groter dan het jaargebruik van camping en woonhuis.
Er is een warmtepomp boiler systeem geïnstalleerd voor de warmwatervoorziening, die de gasboiler heeft vervangen. Het energieverbruik is hierdoor behoorlijk naar beneden gegaan (geen gas meer voor de camping) en de totale electriciteits consumptie van de camping blijft ruimschoots onder de hoeveelheid die zelf wordt opgewekt middels de zonnepanelen.
Het betreft dus twee duurzame projecten, die de camping “groen” maken t.a.v. energieverbruik.
Er is begin 2018 een professioneel WiFi systeem aangelegd op de camping, die is verbonden aan het recent in dit gebied aangelegde glasvezelsysteem. Dit systeem garandeert ten allen tijde een goede en snelle verbinding met het internet betreffende de gehele camping, inclusief de recreatieruimte.