top of page
Minicamping De Stroetenhof
arrow-down.gif

Over de gezelligste familiecamping in Midden-Drenthe, vlakbij Westerbork

Gemoedelijke en gastvrije sfeer

Welkom op Minicamping De Stroetenhof, de gezelligste camping in Drenthe! Wij zijn een kleinschalige en rustgevende familiecamping met een hart voor onze gasten. Bij Minicamping De Stroetenhof staan we bekend om onze gemoedelijke en gastvrije sfeer. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich ontspannen en thuis voelen tijdens hun vakantie. Of u nu komt voor een weekendje weg of een langere vakantie, bij ons kunt u genieten van de prachtige natuur, de vele activiteiten en de uitstekende faciliteiten. Rust en ruimte zijn begrippen die hoog in ons vaandel staan.

Gemoedelijke en gastvrije sfeer
Gezellige en groene camping in Drenthe

Kom tot rust in Drenthe

Een vakantie in Drenthe is een verblijf vol natuur, cultuur en ontspanning. Onze camping ligt vlak bij het gezellige dorp Westerbork, waar u de Drentse sfeer kunt proeven. U kunt hier heerlijk wandelen of fietsen door de prachtige natuurparken, bossen, heidevelden en veengebieden die Drenthe rijk is. Of u kunt genieten van de rust en ruimte op onze camping, die omringd is door schitterende natuur. Elke dag heeft u een ander uitzicht, van groene weilanden tot paarse heide. Kom naar onze camping en ontdek zelf waarom Drenthe de parel van Nederland wordt genoemd!

Faciliteiten voor jong en oud

Faciliteiten voor jong en oud

Ons autovrije terrein biedt plaats aan 15 riante staanplaatsen voor caravans en tenten en 8 camperplekken. Voor de jonge kampeerders zijn er speeltoestellen en een zandbak centraal gelegen op het veld. Zo kunnen zij zich lekker uitleven terwijl u geniet van uw welverdiende rust. Ons sanitair is ruim en altijd netjes verzorgd. Daarnaast bieden we faciliteiten zoals een wasmachine, een overdekte afwasplaats, een recreatieruimte en een overdekte fietsenstalling.

Gastvrij duo

Sinds 1 november 2022 zijn wij, Diana en Mark, de trotse beheerders van Minicamping De Stroetenhof. Voor vragen of reserveringen kunt u ons bereiken op onze mobiele nummers: 

Diana (0655997029) en Mark (0655713114). Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze gezellige camping!

Stroetenhof_edited.jpg

Direct reserveren

Wacht niet langer en reserveer nu uw plekje op Minicamping De Stroetenhof!
Geniet van de rust, de natuur en de gezelligheid op onze unieke locatie.

bottom of page